OPREMANjE SKLADIŠTA

phoca_thumb_l_mezzanines102
Gradnja i opremaopremanje regalnih skladišta zasnovana je na širokom asortimanu komponenti firme METALSISTEM, koja je jedan od vodećih svetskih proizvođača ove opreme.

Osnovne odlike naših regala su:
– Modularnost
(dobijanje velike game porizvoda od konačnog broja elemenata)
– Strogo primenjeni principi lakih konstrukcija
(manja masa i niža cena u odnosu na komponente drugih proizvođača)
– Visok kvalitet površinske zaštite
(svi elementi su standardno pocinkovani postupkom SENDZIMIR uz mogućnost dodatne plastifikacije)
– Široka gama proizvoda, čime se mogu pokriti praktično sve potrebe kupaca

Serija SUPER 1/2/3, potpuno prilagodljiv sistem polica bez vijaka je napravljena da zadovolji potrebe skladištenja lakog do srednje teškog tereta. Sistem je takođe pogodan i za pravljenje dvorednih konstrukcija (SUPER 3 serija).

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_super123_116

Zahvaljujući stalnim istraživanjima i razvojnom programu, serija SUPER 4-5-6, koju je METALSISTEM usavršio nakon godina istraživanja i dugotrajnog iskustva, danas je možda najinovativniji i najrevolucionarniji proizvod dostupan u cijelom svijetu, prava promjena generacije. Jednostavna u pogledu dizajna proizvoda, lakoće sklapanja i velikih performansi.

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_bcwdsc_1036s

Serija UNIRACK predstavlja ojačanu seriju SUPER 1/2/3. Njegova glavna osobenost je vertikalni stub od kutijastog limenog profila u obliku slova T. Ovim je omogućena veća nosivost regala i visine do 8000 mm i poboljšan estetski utisak. Svi ostali elementi serije SUPER 1/2/3 koriste se i u ovom sistemu. Zbog svoje povećane nosivosti i pouzdanosti, pored napred navedenih oblasti, proširuje primenu i na smeštaj teških predmeta (skupi elektronski uređaji, manje palete i kontejneri).

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_mezzanines106-400x250

SUPERBUILD serija regala namenjena je za manje i srednje opterećene regale do max. 10 000 mm visine i 14000 daN po ramu. Stub se izrađuje u tri varijante nosivosti (SB 75, SB 110, SB 145) u obliku Ω profila. Vertikalni ramovi se formiraju vijčanim vezama od standardnih elemenata. Horizontalni nosači (letve) su posebno profilisani, i izrađeni od višeslojnog lima.

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_266

UNIBUILD serija regala namenjena je za velika opterećenja regala (do 37 000 daN po ramu) i visine do 13500 mm. Stub se izrađuje u četiri varijante u zavisnosti od nosivosti (UB 150, UB 180, UB 220, UB 300). Vertikalni ramovi se formiraju vijčanim vezama od standardnih elemenata. Horizontalni nosači (letve) su posebno profilisani, izrađenih od višeslojnog lima.

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_bcwdsc_1036s

KONZOLNI REGALI su namenjeni za smeštaj velikogabaritnih komada nestandardnih dimenzija. Najčešće se koriste pri opremanju stovarišta za smeštaj cevi, profila, limova, ploča, rezane građe i sl. UNICANT se izrađuje od toplovaljanih profila i namenjen je za velike terete i visine skladištenja

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_unicant-01

SUPER INOX polični regali namenjeni su prvenstveno prehrambenoj, hemijskioj i farmaceutskoj industriji i trgovini. Upotrebljeni materijal dozvoljen je za direktan kontakt sa mesom, mlečnim proizvodima i ostalim prehrambenim artiklima. Pri projektovanju je posebno vođeno računa o potrebi za lakim pranjem i dezinfekcijom.

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_superinox158

KONZOLNI REGALI su namenjeni za smeštaj velikogabaritnih komada nestandardnih dimenzija. Najčešće se koriste pri opremanju stovarišta za smeštaj cevi, profila, limova, ploča, rezane građe i sl. SUPERCANT zasnovan na profilima iz serije SUPER 4/5/6 namenjen je manjim teretima i visinama stuba do 4000 mm.

Pročitaj više…

phoca_thumb_l_61