Opremanje prodajnog prostora

TEMPO- Nis04

Za opremanje prodajnih prostora (marketa, prodavnica mješovite robe, cash&carry objekata, prodavnica potrošačke elektronike, butika itd.), naše preduzeće nudi usluge projektovanja, izradu tehnologije i montaže po sistemu “ključ u ruke“. Oprema koju nudimo i koristimo na tržištu je proizvod italijanske firme SIDAC S.P.A. – Breša, jedne od vodećih evropskih i svetskih proizvođača.

U svojoj ponudi imamo:

  • kasa pultove
  • gondole
  • prateću opremu za izlaganje artikala svih vrsta

Od široke lepeze prodajne opreme za profesionalno izlaganje najrazličitijih kategorija proizvoda do kasa pultova, svaki element je proučen do detalja na način da valorizuje izbor, da se podstakne prodaja i da se olakšaju mogućnosti plaćanja. Rešenja za prodajne prostore su atraktivna i funkcionalna.

Raznolikost i elegancija dodatne opreme, kvalitetna završna obrada, inovativni koncepti unutrašnjeg dizajna, sertifikovani kvalitet materjala garantuju maksimalnu pouzdanost i najefikasnije iskorišćenje prodajnog prostora.

Kako bi se zadovoljile potrebe za izlaganjem najrazličitijih vrsta roba, gondole se izrađuju u širokom spektru standardnih visina od 1160 mm do 2960mm, mogućnost podešavanja nivoa je na svakih 25mm (50mm), a dubine polica se kreću od 200mm do 800mm. Kako bi se maksimalno iskoristio prostor u prodajnom objektu kombinuju se standardne dužine segmenata 500mm, 665mm, 900 mm, 1000mm, 1250mm, 1330mm. Gondole se isporučuju u standardnom RAL-u 7035, a takođe je moguća isporuka u RAL-u po želji kupca. 

Pročitaj više…

2005_05_18~079 kozmetika

Kasa pultevi su dizajnirani tako da maksimalno skrate vreme prilikom plaćanja i pakovanja robe.
U ponudi imamo kasa pultove različitih dimenzija kao i modela:
1300mm – 1900mm – bez pokretne trake
1900mm – 4900mm – sa pokretnom trakom
Kao i tandeme koji se dobijaju kombinacijom dve kase. 

Pročitaj više…

TEMPO- Nis04

Raznolikost i elegancija dodatne opreme, kvalitetna završna obrada, inovativni koncepti unutrašnjeg dizajna, sertifikovani kvalitet materijala garantuju maksimalnu pouzdanost i najefikasnije iskorišćenje prodajnog prostora.

Pročitaj više…

2005_05_18~009