Transportni sistemi

Delta Sport07

U cilju automatizacije faznog i međufaznog transporta, kao i transporta u fazi skladištenja vršimo projektovanje, izradu i implementaciju industrijskih transportnih sistema.
U projektnom biro-u koga čine diplomirani mašinski  i elektro inženjeri projektujemo:

  • Podne i viseće transportere
  • Kontinualne vertikalne transportere (Lift Veyor-e)
  • Industrijske liftove
  • Industrijske kranove

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju i implementaciji transportnih sistema kao i saradnja sa kompanijom Jervis B. Webb pruža nam mogućnost da ponudimo kvalitena rešenja podnog i visećeg transporta.

Pročitaj više…

SKID conveyor

Ovaj lift je jedan od novijih modela teretnih liftova i služi za kontinualni prenos tereta. Svojom konstrukcijom i načinom rada predstavlja zapravo kombinaciju teretnog lifta i transportera. Teret se u LIFT-VEYOR-u kreće kontinualno iz horizontalnog u vertikalni pravac bez oscilacija.

Pročitaj više…

Delta Sport07

Stručnost i iskustvo naših projektanata omogućava nam da se veoma uspešno bavimo projektovanjem i izradom, ugradnjom i servisiranjem teretnih liftova i platformi, različitih namena. Nosivosti liftova se kreću od 50kg do 3T, a za pogon liftova koristimo proverene agregate i elektroopremu poznatih evrposkih proizvođača.

Pročitaj više…

AP Sport12

Osnovne potrebe svakog skladišta ili industrijskog pogona je podizanje ili premeštanje (manipulacija) materjala i opreme koja se skaldišti, prerađuje ili ugrađuje. Korišćenjem mosnih i konzolnih dizalica postiže se racionalizacija transporta i potpuno iskorišćenje radnog prostora.

Pročitaj više…

Procesna Oprema11